Jysk Energi støtter "Vandkulturhus-projektet" i Thyborøn, med kr. 200.000. ekskl. moms

 

"Jysk Energi har valgt at støtte Vandkulturhus – projektet, fordi det er et spændende projekt, der har en stærk lokal forankring i vores nærområde" udtaler bestyrelsesformand i Jysk Energi AMBA, Ebbe Ravn Sørensen. Projektet er vigtigt for lokalområdet, og Jysk Energi har ud over donationen tilbudt at stille energirådgivning til rådighed allerede i projekteringsfasen med henblik på at sikre, at projektet etableres så energivenligt som muligt.

I Thyborøn Fritidscenter er man "i stødet" efter dagens donation: " Det er en virkelig flot donation der er kommet fra Jysk Energi. Udover det flotte beløb, er vi også rigtig glade for tilbuddet om energi rådgivning fra Jysk Energi – det er et emne der fylder meget, vi skal sikre os at huset bliver opført efter fremtidens energi krav" udtaler Chris Olesen fra Thyborøn Fritidscenter.

Det går godt med indsamlingen, bare i december indsamlede vi, i det lokale erhvervsliv ca. 215.000 kr. Ekskl. moms og nu starter vi så året med 200.000 kr. ekskl. moms
Vi er i god dialog med flere fonde og virksomheder, så vi håber at have styr på den sidste del af indsamlingen i det tidlige forår.
Ligeledes arbejdes der på endnu et støtte arrangement for byens borgere til foråret.